Top gratis video- og lydafspillere til Android

Men inden for lydbøger, som kan have meget længere kapitler, du virkelig ønsker at have mere præcis stop og start kapacitet. Din verden vil være et meget bedre sted for det. For så vidt angår at finde den rigtige musik og finde den hurtigt, giver de bedre downloadtjenester dig mulighed for at søge efter musik efter kunstner, sangtitel eller album. Flere sprog: En fransk kærlighedssang. Der er mange muligheder, man kan nyde en stor lydbog, drage fordel og bringe tilbage kærlighed til bøger til dit liv igen. Der er også to stof muligheder – fleece og brise – så du kan tage dit valg, afhængigt af om du er en varm eller kold sovende. Lydbøger er det mest populære og hurtigst voksende område i forlagsverdenen og viser ingen tegn på at bremse. Som navnet antyder, er lydbøger bøger præsenteret i optaget lydformat. Audiobooks salg er begyndt at klatre takket være internettet.

Og det har været den fremherskende format for lydbøger indtil for ganske nylig.

Lydbøger, der kan downloades, er digitale versioner af lydbøger, der er tilgængelige via internettet. I lang tid lydbøger har været til rådighed for dem med dårlig eller ingen syn, men mere og mere, bedste lydbøger masserne er at opdage deres fordele. Lydbøger på bånd er det ældste format, der bruges i dag. Og det har været den fremherskende format for lydbøger indtil for ganske nylig. De fleste lydbøger kommer i MP3-format, så der bør ikke være et problem at finde en god en eller nogen kompatibilitetsproblemer. PERFEKT til lydbøger! Og den store nyhed er, at der dukker lydbogsbutikker op, der specialiserer sig i lydbøger, der kan downloades, og tager deres cue fra den rungende succes med musikfænomenet, der kan downloades. Disse lydbøger på bånd bliver lyttet med kassetteafspillere, som langsomt er ved at uddø, men hvis du har nogle lydbøger på bånd, har vi en løsning til dig. Lydbog CD’er kan afspilles i forskellige cd-afspillere findes i computere, hjem stereoanlæg, biler og bærbare cd-afspillere.

Og selv nogle af de mindste MP3-enheder kan gemme snesevis af albums.

Selv troede, at der er hundredvis af MP3-afspillere at vælge imellem den bedste afhænger af dig. Sørg for, at det enten har en “bogmærke” funktion (som giver dig mulighed for at “mærke”, hvor du har slap, så du kan genstarte der), eller (som min iPod Nano), skal du sørge for, hvis du slukker den, det opfanger præcis, hvor du slap, når du starter den igen! Og selv nogle af de mindste MP3-enheder kan gemme snesevis af albums. Film købt fra iTunes Store er i m4v-filformat, normalt m4v-filerne er låst af DRM, som dikterer, at filmen kan afspilles på op til fem computere, der er godkendt af iTunes-kontoen. Desværre er læsning af bøger en af de første personlige aktiviteter, der fortabes, men vi kan ændre dette. Når din musik er i icloud, kan du vedhæfte dem til hver af dine enheder for at streame og gemme den.

Hjerteradio er også en anden gratis musikapp til Android-telefoner, der har flere fantastiske og brugervenlige funktioner. Kærlig musik bør ikke være et tegn på at gøre en enorm udgift i musik downloads. Internettet har været nyttigt at gøre disse salg gå til toppen af hitlisterne. Nu sover jeg som en baby og vågner op på destinationen forfrisket og klar til at udforske, ikke mere jetlag for mig! Du starter med en ønskeliste over bøger, du gerne vil høre, og afhængigt af din plan får du en eller 2 eller 3 af dem sendt ad gangen. Lytte til lydbøger kan bringe tilbage glæden ved bøger, og de kan blive lyttet til, mens du gør mange andre opgaver (multitasking er stor med en god bog). Lyt til en bog.


Comments are closed