Skifte til dag-tid på rengøring

Al snakken i rengøring pressen, i øjeblikket og i de sidste par måneder har været om overgangen til rengøring kontorer under normal arbejdstid. Maskinproducenter kommer med rolig støvsugere, scrubber Tørreanlæg og poleremaskiner alle angiveligt giver dig mulighed at udføre rengøring uden at forstyrre ombordværende af lokalerne.

For rengøringsvirksomheder dette ville gøre livet meget mere behageligt og renser lettere og billigere for at administrere og rengøringsassistenter ville være i stand til at arbejde mere omgængelig timer. Ifølge nogle rapporter i rengøring pressen falder selskaber over selv at skifte deres rengøring til kontortid i modsætning til efter de har lukket for dagen. Min egen erfaring tyder ikke på at dette er tilfældet. Ingen af vores kunder har bedt om at flytte deres rengøring gange eller selv betragtes det som en mulighed, når de er blevet kontaktet om mulighederne for at ændre de rengøring gange.

Støvsugning med ‘tavse’ støvsugere er ikke et problem. Rengøring toilet områder er ikke et problem. Rengøring køkken områder er et problem, som de har tendens til at være i konstant brug i løbet af dagen. Gør noget til hårde gulve er også et problem. Hvis der er mennesker, der bruger disse hårde gulve så mens de er ved at blive renset de skal omstilles fra disse områder, der er naturligvis en ulempe for dem og noget kommer der ikke tolereres i lang tid… Enhver mad deponeret i affaldsbortskaffelse enheder, placeringer osv vil stå natten over med potentiale til at lugte komme dagen efter. Ligeledes kan der ingen forsøg på rengøring arbejdsstationer, mens en person er på arbejde.

Alle i alle problemerne med rengøringsmidler forsøger at gøre deres arbejde, mens beboerne af en bygning forsøger at fortsætte med deres arbejde langt opveje fordelene. Rengøring gange bliver udvidet, og priserne vil stige. Teorien er god, og jeg ville elske at være i stand til at få alle de rengøring af vejen kommer fem i aften, men de praktiske aspekter ikke vil lade det ske i mange arbejdsmiljøer.


Skriv et svar