Sådan tænke en Ebay Powerseller.

Så hvad er en PowerSeller? PowerSellers er de mennesker på eBay, der har gjort det, genkendelig ved det lille ‘PowerSeller’ skilt ved siden af deres navn. Du har sikkert set disse mennesker omkring – og for at lykkes på eBay, du ønsker at tænke den måde, de gør.

Hvordan folk får ret til at kalde sig PowerSellers?

eBay får lov til at beslutte, hvem der kan være en PowerSeller og der kan ikke, og de har strenge krav. For at komme på det minimale PowerSeller niveau, skal du have en tilbagemelding rating på mindst 100 (minimum 98% positive) og sælge mindst 1.000 $ værd af varer hver måned i tre måneder i træk. Der er forskellige niveauer af PowerSeller medlemskab som du sælger varer af større værdi: $1.000 i alt er bronze, $3.000 er sølv, $10.000 er guld, $25,000 er platin og $125,000 er titanium.

Hvis PowerSellers nogensinde ikke lever op til den ønskede mængde af salget, eller deres feedback falder til under 98% positive, så mister de deres PowerSeller status. Kort sagt, er de eneste mennesker, der kommer til at være PowerSellers på eBay de mennesker, der har været en succes for et godt stykke tid, og er på vej til at bo på måde.

Butikken og markedspladsen.

Dette er den vigtigste del i forståelsen af hvordan PowerSellers tror. De kan ikke se hvad de laver som værende nogle tilfældige bazaar, eller en hobby-i stedet, de ser sig selv som en forretning.

Sætte det som dette. Hvis du kører en stall i en markedsplads, chancer er at du har en generel område af business, men du for det meste bare sælge, hvad du kan få dine hænder på denne uge. Hvis din dodgy kammerat fik hænderne masse job af noget med en rabat, er det, hvad du vil sælge. Det kunne være sjovt – og når du har en god uge, har du en rigtig god uge – men det er ikke muligt at køre en rigtig virksomhed på lang sigt.

PowerSellers synes langt mere som butikker. De sælger de samme ting igen og igen, hver uge – regelmæssig materiel til faste kunder. De gør ‘kedeligt’ business ting som at holde opgørelser og budgetter. De ved hvad de vil være sælger, hvor meget de køber det for og hvor meget de forventer at sælge. Ligesom en rigtig butik, der kan være hårde tider undertiden, men deres indkomst er stabil og deres virksomhed kan vokse langsomt.

Det bedste råd jeg kan give dig på tænkning som en PowerSeller er dette: ikke træffe langsigtede risici for kortsigtet gevinst. Se efter dit omdømme, administrere din sælger korrekt, giver god kundeservice og belønningerne vil komme til dig med tiden. Og du vil få en lille badge ved siden af dit navn, der gør folk stole på dig mere!

En mulighed, du måtte have indset hidtil er hvad eBay kan gøre for andre virksomheder, du måtte have. Husk, at millioner af mennesker besøger eBay hver dag – hvorfor holde alt separat, når du er begyndt at udnytte slags magt? Den næste e-mail vil vise dig et par måder, du kan bruge eBay for at vokse dine andre virksomheder.


Skriv et svar