Øget Arbejdsløshed Slutter 31 Juli. Hvad Betyder Det For Dig?

De drivende kræfter har været både teknologiske ændringer, som har styrket magt dygtige på bekostning af ufaglærte, og politiske ændringer, som har svækket fagforeninger, åbnede markeder, frihandel, sænke skatter på de rige og pålagt nye skatter og afgifter på forbrug, der bærer mest tungt på de fattige. Der henviser til, at du og din kammerat Deborah Russell vil have det til at være fri fra enhver opfattelse af værdighed. Et beløb på $6 er tilføjet til hver afhængige af, at han hævder, dog højst fem pårørende. Andelen af familier med små børn, der er fælles voksede nationalt fra 18 til 28 procent mellem 1986 og 2006. Jeg har ikke specifikke Auckland tal, men er villig til at satse den procentdel, der er højere baseret på DPB tal.

Rekonstituerede familier er også fattigere givet løbende forpligtelser til tidligere partnere og børn. Enlige forsørgere er blandt de fattigste. Mennesker er meget fleksibel. Hun er ikke lykkedes at identificere, at et stigende antal af private beredskab modtagere er pårørende til mennesker, der ellers ville være nødt til at blive indlagt på hospitalet, eller institutionaliseret. Torsdag rapport viste også, at en yderligere 760.000 mennesker anvendes til arbejdsløse fordele i sidste uge under et nyt program for selvstændige og koncert arbejdstagere, https://akasse-billig.dk/wiki/selvstaendig/ der gjorde dem berettigede til støtte for første gang. Meget ofte hele ansøgning og godkendelse proces kan ske online, hvilket sparer en masse tid og penge i at sikre et lån.

Collins kan argumentere for, at denne ændring har været en virkning af alt det ovenstående, at arbejdsløshed kan medføre, at familien opløses, og der er ikke nok ufaglærte job at gå rundt. Derfor kan du tælle dine dagpenge eller kort sigt arbejdstagerens kompensation som anført indtægt, når du ansøger om lånet. En mere generøs arbejdsløshedsforsikring systemet ikke reelt at forbedre situationen for de arbejdsløse, som den indkomst udskiftning har kun en mindre effekt på lykke. For at kort opsummere, hvor denne serie startede: Auckland har ændret sig i løbet af en generation fra en tilsvarende byen i 1986, hvor medianen af indkomsterne for de fleste forstæder var bundter stramt rundt, det regionale gennemsnit, at en ulige city i 2006, hvor medianen af indkomsterne af byens 300-ulige forstæder folketælling enheder spredt over hele indkomstskalaen. Der er en bred vifte af arbejdsgivere i byen giver rigelig beskæftigelse og GÅ nye Transit station giver gode forbindelser til byen.

Tilbage i 2010 sundhedskontrol med handicap sagsøgere blev annonceret til at finde sted i et forsøg på at få dem, der var godt nok til at virke tilbage på arbejdsmarkedet. Sin største kampagne har været til at betale $60-en-uge “i arbejde tax credit” til forældre, der mister deres job eller ikke kan arbejde, såvel som dem, der er i lønnet arbejde. Socialiseret medicin omfatter regering sig af de syge og støtte til familien samt. Hvis denne støtte beløber sig til cirka det samme som man kan tjene på sit eget daglige arbejde, han er fristet til at være syg hele tiden. Mere end 5 Millioner Deltage Handicap Ruller under Obama-Administrationen En rekord 5,4 millioner arbejdstagere og deres pårørende har meldt sig til at indsamle federal handicap kontrol, da Præsident Obama tiltrådte, der ifølge de seneste officielle offentlige data, som afskrækket arbejdstagere i stigende grad give op på udkig efter job og drage fordel af den føderale program, siger Investor ‘ s Business Daily.


Comments are closed