Kostumer, der repræsenterer en genre eller tidsperiode

Kostumer kan beskrives som dekorative tøj beregnet til at blive båret som dekorative, festlige eller rent dekorative kostumer til teatralske eller andre sociale funktioner. Kostume refererer til det personlige udseende eller kjole, som en bestemt person eller gruppe har. Det kan defineres som den stil af tøj eller påklædning, der afspejler deres køn, alder, erhverv eller kultur. Kostumet er kunsten visuelle af en bestemt person. Kostumer bruges i teaterstykker og andre begivenheder til at definere definitionen af kostume. Der er mange slags kostumer: fancy kjole kostumer; klovn parykker; krigskostumer; vampyr kostumer; og fe kostumer.

Den primære forskel mellem outfits eller heidi kostume er, at førstnævnte indeholder enten klud eller noncloth materiale med nogle ekstra dekorationer til skønhed og fantasi. Mens kostumer kan være tætsiddende eller løstsiddende og består af løstvævede materialer, er de mere fleksible. Formelle slid til mænd, såsom smoking og buksedragter, sort slips begivenheder dragter, brudekjoler, og formelle bold kjoler er blevet en vigtig del af garderobeskabet. Kvinder foretrækker aftenkjoler, sexede kostumer og aftenhandsker. Du kan også finde hårstykker som hårstykker, tørklæder og hårbånd.

Kostumer udviklet sig historisk gennem oprettelsen af nye stilarter dressing, der var populære i forskellige historiske perioder. Disse spænder fra den victorianske æra til det gamle Egypten. Mange populære kostumer er stadig på mode i dag. Der er mange populære kostumer til skolepiger, herunder børnehave kostumer, cheerleaders og cowgirls ‘kostumer. Pirater, middelalderlige, og skolepiger ‘kostumer er også meget populære. Disse kostumer var populære i ferier som jul, mors dag, Valentinsdag, jul og påske.

Med fremkomsten af tv, biograf og andre medier, har kostumer set en dramatisk og komisk udvikling. Hovedpersonerne i sitcoms og film bærer ofte dramatiske kostumer som fe, prinsesse eller heksekostumer. For mænd er de mest slidte kostumer soldat, cowboy og politibetjent eller juletrøje. I modsætning til hvad mange tror, er kostumer fra fortiden stadig relevante og kan bruges som inspiration af moderne modedesignere.

Costuming er vigtig i teater og film, samt tv. Fordi de kostumer, som skuespillere og skuespillerinder bærer i teater og film, afspejler de figurer og temaer, der præsenteres, er det derfor, costuming er så vigtigt. Så det er ikke overraskende, at teater- og filminstruktører vælger tøj, der matcher kostumet af deres karakterer. Kunder kan også vælge kostumer, der er tæt forbundet med hovedtemaet og/eller motivet i produktionen.

Det vigtigste ved kostumer er deres æra eller tidsperiode. Stilen er det, der betyder mest. Kostumer, der blev designet til borgerkrigen periode eller det gamle vesten afspejler deres individuelle personligheder og funktioner. Lignende stilarter blev brugt til Broadway og Hollywood film. Selv om det kan være fristende at klæde sig i en modetrend, er det bedst at holde tøjet tro mod personligheden hos de skuespillerinder og skuespillere, der bærer dem.


Comments are closed