Hvad er lydbog nu?

Det har været et stykke tid nu siden lanceringen lydbøger til iPod, der er de bedste, herunder JJ Simpson lydbøger. De nye digitale medieafspillere er begyndt at opleve den samme succes. Apple med sin meget roste iPhone og Google med Android mobile operativsystem har givet forbrugerne en måde at lytte alle deres foretrukne lydbøger direkte fra deres telefoner. Lydbøger kan nemt downloades til din telefon eller lomme og derefter afspilles lige derfra uden at skulle få adgang til en computer. Disse lydbøger er gode til folk, der ikke har en iPhone eller ikke ønsker at bære rundt på en anden enhed.

Lydbøger kan leveres i ethvert format og sprog, du ønsker. Amazon, Audible og iTunes er de mest populære virksomheder, der tilbyder lydfiler. Du ved, lydbøger er et hit med mere end 300 millioner downloads til deres hjemmesider. High definition lydbøger er også tilgængelige.

Brugere kan nu downloade lydbøger til deres smartphone eller iPods gennem den nye version af denne applikation. Afspilningsknapperne findes i nederste venstre hjørne af skærmen lige over en menu. Knappen giver brugerne mulighed for at vælge den filtype, de vil hente. Du skal også huske, at du ikke kan lytte til lydbøger, mens du er vågen. Sleep Timer-kontroller findes dog og vil fortsætte med at tælle ned, indtil den når nul, så længe brugeren ikke gør noget for at slukke eller gå i seng.

Ansøgningen har en stor fejl, som jeg føler er vigtig. Ansøgningen er ikke egnet til ivrige læsere, der ønsker at nyde dine yndlingsbøger derhjemme. På grund af dårlig streamingkvalitet er afspilningshastigheden muligvis ikke så hurtig for nogle forfattere. Det kan tage nogle forfattere længere tid at læse deres bøger højt.

Det tillader heller ikke brugere at gennemse bøgerne uafhængigt. Der er et meddelelsescenter, der minder dig om at downloade de nyeste lydbøger online. Funktionen “Ure” kan dog være lidt irriterende, da du bliver nødt til at minde dig selv om at fortsætte med at downloade de nyeste lydbøger. Den gode nyhed er, at du kan søge efter lydbøger efter forfatter eller genre. Jeg fandt ud af, at jeg ofte kunne finde nøjagtigt, hvad mine søgekriterier krævede ved hjælp af de indbyggede søgemuligheder i applikationen.

Dette er et fantastisk program, selvom det stadig er relativt nyt. Google Play Bøger har endnu ikke lanceret Lydbog Nu på iOS. Denne applikation tillader mig ikke at tælle antallet af lydbøger, der er blevet downloadet. Nogle kan ikke lide det faktum, at du ikke kan gennemse bøgerne online og ikke kan lytte til dem i baggrunden. Hvis du elsker at lytte til lydbøger på din computer eller en iPhone / iPad, kan denne app være et skud værd.


Comments are closed