Byg din egen musikstreaming-app som Spotify

På visse websteder skal du downloade softwareprogrammer for at se tv. Hvad mere er, fordi de fleste af tv-stationerne er kommercielle netværk, at se programmer på catch-up betyder, at du bliver nødt til at sidde gennem reklame pauser så godt. Med ankomsten af world wide web, har tv-selskaber måttet udvikle sig til at tilbyde digitale platforme, der udnytter den frihed internettet tilbyder. De tilbyder en bred vifte af indhold, generelt annoncefrit, bedste streaming til en betydeligt lavere pris. Du kan downloade Amazons originale programmering til offline visning, og indholdet tilbydes ved 4K-opløsninger, hvis du har et kompatibelt tv.

Du kan også downloade til din enhed til offline visning, hvilket er praktisk for rejsende, der er forsigtige med at bruge deres datamængde. Mens Premium’s primære funktion er at komme til indholdet uden at skulle sidde gennem alle annoncerne på tjenesten, google også formået at lancere nogle eksklusive YouTube Premium Originals, som kun kan ses med et abonnement, samt tilbyde offline visning. Netflix er den globale leder i streamingverdenen, efter at have bygget sit navn på bagsiden af et stort katalog, imponerende enhedssupport og en enkel, overkommelig platform. Kongressen, ivrige efter at lægge deres støtte til kæmper forbrugere og små virksomheder.

Hvis du har et abonnement på Netflix, har du sikkert bemærket, at Netflix hævede sine gebyrer.

Det kan bruges på både Android- og iOS-enheder takket være en iOS-app, men understøttelse af storskærms-tv’er er generelt begrænset til Chromecast- eller Android TV-enheder. Der er stadig et bredt udvalg af indhold til rådighed til at se på Playstation platforme, samt udvalgte Sony-enheder, Android-enheder eller andre enheder via webbrowseren. Fordelen her er adgang til nyt udgivelsesindhold hurtigere end abonnementstjenester samt muligheden for at leje, som du gjorde på dagen for videobutikken. Hvis du har et abonnement på Netflix, har du sikkert bemærket, at Netflix hævede sine gebyrer. Mens det nuværende klima overvejende er fokuseret på alt-du-kan-spise abonnementsstreamingtjenester, er der stadig et stort marked i det digitale downloadrum, hvor du kan købe en licens til at se en film eller tv-show, enten permanent eller i en kort periode.

Desværre er der generelt et ret kort vindue til, hvor længe et program forbliver på en catch-up-service, så det er ikke almindeligt at kunne binge se en serie på disse platforme. Nogle platforme er begyndt at eksperimentere med deres online tilbud, fremvisning af nyt og originalt indhold, de endnu ikke har udsendt, eller korte web-eksklusive klip, som brugerne ikke kan se andre steder. Oprindeligt designet til at hjælpe med at guide brugerne gennem Netflix’s store spillefilmsbibliotek, erklærede execs offentligt, at algoritmen også blev brugt, da det blev tid til at beslutte, hvordan man skulle fortsætte i udviklingen af Netflix’s egen originale serie. Så Spotify samler en sang eller endda hel spilleliste fra små fragmenter, der er gemt på andre brugeres enheder. Der er også spørgsmålet om omkostninger, hvor mange film koster hvad der svarer til to måneders Netflix-adgang til en enkelt film, og tv-shows er endnu dyrere.


Comments are closed