Boligfinansiering IRA

Gæld er ikke nødvendigvis en dårlig ting, så længe den bruges klogt.

Den gennemsnitlige canadiske bærer gæld værd omkring 30.000 på deres personlige cash flow erklæring. Det meste af denne gæld er spekulativ, hvilket betyder, at det er lånt til at købe ting som luksusbiler, fritidskøretøjer og tungt udstyr. Gælden er også normalt relateret til at uddanne studerende, da de ofte er meget dyre, og betalingerne kan være svære at administrere. Derfor kan uddannelses-IRA’er bruges som et middel til at tage kontrol over din økonomiske situation og nå økonomiske mål. Der er et par parametre, du skal opfylde for at skabe en sådan IRA.

For det første overstiger ejendommens samlede værdi ikke 250,000. Dette afhænger af den provins, du bor i. I Ontario er minimumværdien 36.000; i BC er det 50.000 og en IRA er tilladt for alle over 50 år. Værdien stiger for hjem lånekapital op til 417.000. Derfor er det bedre at gøre det i en provins, hvor grænserne er højere end i Ontario. Ganske ofte, den føderale regering “den virkelige- ikke betaler skat af disse penge. Din investering i ejendommen reducerer ikke grænserne for den offentlige skattelettelse.

Læs også: Kviklån med hurtig udbetaling | Lån penge på 2 minutter!

De fleste IRA’er, der bruges til at købe fast ejendom, er i kategorien selvstændige, og de modtager derfor ikke skattelettelserne. Men hvis du arbejder i en virksomhed, der har en købsaftale for et hjem, og du hjælper virksomhederne generere flere indtægter ved at lease det, så ville du være i stand til at fratrække den interesse, du betaler på realkreditlån renter. Denne del af den rente, der reducerer ejendomsskatten, kan fratrækkes.

Skatter, der opstår fra et hjem finansiering IRA kan kun fratrækkes, hvis den samlede værdi af ejendommen er 150.000 eller mindre. Men hvis hjemmet bruges som en virksomhed kontor så skattefradraget er fremført og kan fratrækkes på afdrag grundlag. Dette gælder ikke, hvis hjemmet primært er til personlig brug. Men du kan fratrække hjem finansiering IRA op til 10% af den interesse, du betaler på realkreditlån, uanset fast ejendom værdi.


Skriv et svar