Ændre dit sind om en eBay bud?

Vi har alle gjort valg i livet at to sekunder senere vi vide, vi skal tage tilbage. Især når der er penge involveret kan dette blive et problem. I alderen før computere var det meget simpelt at ændre din mening om noget du har købt. Men da computere er kommet ind i billedet, ændre dit sind er blevet meget mere kompliceret proces.

Med hensyn til eBay er der et par regler, der gælder, når en tilbudsgiver beslutter at ændre hans eller hendes sind efter vindende bud på en vare. Dette kan være både udfordrende for person tilbudsgiver og sælger, men husk uanset hvad din omstændighed du har ret til at trække dit bud på en vare, efter at du har vundet, hvis du vælger at gøre dette.

Problemet er især om troværdighed. Mens der er mange legitime grunde til at trække et bud på eBay, som ved et uheld at indtaste et forkert beløb for dit bud, skal vi også have i baghovedet at eBay vil tillade dig at trække dit bud for næsten enhver årsag. Det betyder, at en kompulsiv kunde kunne beslutte at trække et bud for uægte årsager mere end et antal gange. Dette ikke kun er et kontraktbrud nævnt i købers guide, men også det spild af sælgers tid og ressourcer. Dette kan også skade køberens omdømme og eventuelt diskvalificere ham eller hende fra fremtidige bud. Af disse grunde ville jeg ikke anbefale bud på en vare, medmindre du er helt sikker på at du vil have det.

Selvom tilbagetrækningskraften er aldrig en sund idé til jeres omdømme, højst sandsynligt skal på et tidspunkt du bruge denne indstilling. Dit første skridt bør være at underrette sælgeren umiddelbart om grunden til du tilbagetrækningskraften. Næste, klik på linket “Tjenester”, der er placeret øverst på navigationslinjen. Derfra finde og klikke på linket “Trække dit bud”, som er placeret under “Budgivning og købe tjenester.” Derefter sætte varenummeret i formen på siden bud forbehold. Sidst, kan du vælge en automatiseret forklaring, klik på “Trække bud” knappen og resten let at dit bud er blevet fjernet fra auktionen.

Forvaltningen af eBay, i virkeligheden, er rimelig på ting som disse. EBay kan faktisk acceptere, uanset grunde købere har når de ønsker at trække sig tilbage en visse bud. Men så, det kan udgøre skade på den tilbudsgiver ry i fremtiden.

Tilbagetrækningskraften kan nogle gange være et nødvendigt livredder. Men husk, mens eBay vil acceptere mange forskellige grunde til tilbagetrækningskraften bud, ligesom en sidste advarsel, det kan og vil såre din omdømme hvis du misbruger denne funktion.


Skriv et svar